IS EEN
KLOOSTER
IETS VOOR
JOU?
IS EEN
KLOOSTER
IETS VOOR
JOU?
IS EEN
KLOOSTER
IETS VOOR
JOU?

Is een Jongerenklooster iets voor jou?

We leven allemaal in dezelfde chaotische wereld, en iedereen is druk. Maar hoe ontdek jij nou, of het Jongerenklooster bij je past? Of het echt iets voor jou is? Door kennis te maken. Digitaal (website, facebook, nieuwsbrief), maar liever persoonlijk.

We ontvangen je graag op De Poort, het Vlier 28 in Deventer. Daar kun je de mensen ontmoeten, genieten van het licht dat gefilterd wordt door de glas-in-loodramen, diep ademhalen en vooral: ontdekken of het leven op het ritme van vaste getijden iets voor jou is.

Lees hier de ervaringen van de jongeren die jou voorgingen.

Het jongerenklooster is bedoeld voor zelfstandig functionerende jongeren, die er tijdelijk komen wonen om hun eigen leven richting te geven en samen met andere jongeren een deel van hun leven door willen brengen. We bieden geen therapeutische zorg of hulp. De kosten voor deelname zijn € 531 per maand. (tijdelijke korting van 100,- euro per maand op ons programma)

Gebruik het contactformulier of stuur een mail naar welkom@jongerenklooster.nl.

“Voor het eerst van mijn leven heb ik rust in mijn hoofd.”

DANIËL

ASPIRANT BEWONER JONGERENKLOOSTER

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het Jongerenklooster, de Jongerenweekenden en mooie verhalen? Volg ons op www.facebook.com/jongerenklooster, of abonneer je op de nieuwsbrief hieronder.