Kloosterfestival

Welkom op het winter kloosterfestival! 27-29 december 2019

Kom naar het tweede Kloosterfestival in Deventer!

Blok deze zomer 22 t/m 25 augustus in je agenda voor het tweede Kloosterfestival: kamperen rond de oude kloosterkerk.Nu nog… Lees meer »

AD schrijft over het Jongerenklooster in de weekendspecial

Aanstaand weekend, zaterdag 13 april, besteedt het Algemeen Dagblad in een bijlage uitgebreid aandacht aan het Jongerenklooster. Journalist Jette Pellemans… Lees meer »

De heilige Bernardus van Clairvaux het Jongerenklooster ingedragen?

De heilige Bernardus van Clairvaux ging deze maand toch wel op een aparte manier (weer) het klooster in. Lees hoe… Lees meer »

Nieuwe Klokkenluiders in het Jongerenklooster

De klokken luiden weer! Toen de monniken vertrokken, nam de directe omgeving van Sion afscheid van een vertrouwd gebruik. Iets wat… Lees meer »

Citaat uit het Jongerenklooster: “Jezus’ startup…”

“Jezus had ook een startup, een tamelijk succesvolle…” was het antwoord van Laurent Nouwen, jongere broer van de bekende en… Lees meer »

Hoe begon het Jongerenklooster? Met één vraag!

“Zeg Ben, ik heb een ideetje”, schrijft Victor. “Ik leg het maar gewoon bij je neer, kijken wat het doet…”… Lees meer »

Gouden Kalf winnaar Elsbeth Fraanje op Kloosterfestival (wintereditie)

Gouden Kalf winnaar Elsbeth Fraanje komt naar het Kloosterfestival (wintereditie), van 28 tot 30 december op Klooster Nieuw Sion in… Lees meer »

Overweldigende media-aandacht

De lancering van de website en de persconferentie van het Jongerenklooster hebben tot enorme aandacht geleid in de media. Een… Lees meer »

Dag6 onderzoekt het jongerenklooster

Een team van mediaplatform Dag6 bezocht laatst het Jongerenklooster op Nieuw Sion en bekeek het voor zichzelf. Bekijk  hun bevindingen.… Lees meer »