STEUN

U kunt op een unieke manier een dragende kracht achter het Jongerenklooster zijn, en zelf op die manier actief bij ons werk betrokken raken. We zijn een vrijwilligersorganisatie, en werken dus met een heel kleine begroting. Maar het aanbieden van een interessant programma voor de jongeren kost wel geld, en bovendien is niet iedere jongere die bij ons wil wonen even draagkrachtig. Ze hebben uw steun nodig – ook gewoon in klinkende munt. Natuurlijk doen we wat terug. Er zijn drie manieren waarop u het Jongerenklooster vleugels kunt geven:

 

  1. U sponsort (tot wederopzegging) jaarlijks 50 euro en krijgt een keer per jaar 15 euro korting als u zélf een overnachting op Nieuw Sion boekt. U kunt zo zelf meemaken wat we doen, en in de vieringen van die dagen voor ons en met ons mee bidden.
  2. U sponsort eenmalig 1000 euro, en u mag drie jaar lang één keer per jaar een jongere uit uw omgeving gratis mee laten doen met een van onze Jongerenweekenden. Dat kan een (klein)kind zijn, een jongere uit uw gemeente, een jongere die u ontmoet in de supermarkt … u deelt de vleugels uit. Binnen die periode van drie jaar mag u gratis een nacht in het gastenverblijf van Nieuw Sion overnachten, zodat u kunt meemaken wat we doen, en in de vieringen van die dagen voor ons en met ons kunt bidden.
  3. U sponsort het verblijf van een jongere die dat bedrag niet of niet helemaal kan ophoesten. U maakt geoormerkt elke maand een bedrag over, en dat bedrag gaat in zijn geheel, rechtstreeks, naar de jongeren die in het Jongerenklooster wonen. U mag zelf weten hoe hoog dat maandelijkse bedrag is, en daarmee maakt u het Jongerenklooster bereikbaar voor jongeren die wel de behoefte hebben aan een verblijf, maar niet het geld.

 

Stichting Jongerenklooster heeft de ANBI status.

 

Ik wil een jongere sponsoren

 

Totaal: € -